18 tammikuuta 2022

COVID-19 lässytystä

 Pohdiskelua.

 

 


 

No mitä, häh? Eikö huvita lukea aiheesta? Okei, ymmärrän. Me kaikki ollaan kurkkuamme myötä täynnä tätä viruspaskaa.

 

2 vuotta on mennyt ihan hämärissä olosuhteissa. Me ollaan hinkattu käsiämme ihan hysteerisesti desinfiointiaineilla ja kannettu maskia naamallamme. Ei voi kohdata vanhoja ihmisiä, saatika riskiryhmäläisiä. Aluksi oli jännää, mutta tämä alkaa olla jo uusi normaali.

Hallitus sekoilee. On koronapassia ja kaiken maailman rajoituksia. Voi käydä ehkä keilaamassa, mutta samalla ei ole sallittua tanssia ja laulaa ravintolassa. Etätyö on hyvä vaihtoehto, varsinkin jos haluat ajaa puolisosi hulluuden partaalle. Työnnä tikku nenään heti, jos on vähänkin vaikea olo. Se voi olla korona!

Pääministerimme Sanna Marinin taannoin sekoilu oli huvittava näytös. Oli altistunut virukselle ja lähti silti bailaamaan. Sanna kommentoi myöhemmin "mokaansa", että häntä ei ohjeistettu oikeaan toimintatapaan tässä tilanteessa. Haha, niin varmaan joo. Sanna taisi olla ihan hyvin tietoinen, miten tilanteessa olisi pitänyt toimia. Mahtoikohan asia olla niin, että Sannakaan ei enää vaan jaksanut tätä paskaa ja mieli halaji bailaamaan 😎 Sannan tekosyy oli maailman noloin. Pitääkö meidän pääministeriä tosiaan ihan erikseen ohjeistaa oikeaan toimintatapaan? Siis tätä henkilö joka on meidän valtion johdossa? Auts!

Halpa matka on huijaus. Kentällä joudut ehkä kalliiseen koronatestiin, josta pulitat pahimmillaan 200e. Ai että tästä megaflunssasta joku käärii ihan sikahyvät voitot. Eipä siinä. Raha sanelee ehdot ja pitää meitä lie'assaan. "Money, money, money. Must be funny, in a rich man's world".

Koronapassi hylätään. Koronapassi halutaan takaisin. Päättäkää jo! Kanadassa tehtiin hauskasti. Jos ei ole rokotettu, et saa ostaa alkoholia. Kyllä ne tietää siellä mistä ihmiset tykkää. Porukka rakastaa dokata, ja jos viinaa ei saa on pakko mennä piikille. Itävallassa tulee saatanalliset sakot 3 kuukauden välein jos et ota piikkiä. Fair game.

Maailma, mä sanon: Fuck you! Ottaa ihan hitosti päähän ihmisten painostus. Sanotaan, että ihmisellä on oikeus päättää omasta kehostaan. Periaatteessa totta, mutta en ihan ymmärrä. Ihmiset tavallaan ajetaan puun ja kuoren väliin. Ota piikki ja voit elää normaalia elämää. Älä ota piikkiä ja kärsi. Tule mökkihöperöksi neljän seinän sisällä, lakkaa elämästä. Maksa sakko, kun et ottanut piikkiä. Mitä helvettiä?

Olen itse tuplarokotettu ja koronan sairastanut. Olen superihminen nyt. Immuniteettiä on ja olen "kunnon kansalainen". Nykyään voi olla häpeän paikka, kun ei ole ottanut piikkiä. Media syyllistää. "Paha ihminen piikitön, ei koskaan vuokses pandemia lopu". 

Ja sitten virusvalssi saa käänteen. Kukaan ei enää jaksa. "Suhtaudutaan COVID-19 virukseen, niinkuin muihinkin hengitystieinfektiohin". Näin media kertoo. Ensin pelotellaan julmetusti sillä, että kuolema voi tulla. Nyt se yht'äkkiä onkin verrattavissa flunssaan. Jaapa jaa. Seuraavaa uutta virusvarianttia odotellessa.

PS. Joku tiede-ihminen joskus tässä sanoi iltalehdessä ihanan laiskanpulskeasti pandemiaa koskien: "Kreikkalaisia aakkosia riittää kyllä"*. Ai saakeli, herra optimisti 😂 


(*Jos olet elänyt tynnyrissä, niin tietopaukku: Koronavariantit on nimetty kreikkalaisten aakkosten mukaan. )



Kuva: Laakarilehti.fi

 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!