16 tammikuuta 2022

Standardisuu

 Pohdiskelua.








 Sunnuntaina naurattaa. Naurattaa kaikki pienetkin asiat. Kuten esimerkiksi Annie Lennoxin ja Steven Tylerin suun koko.


Mä haluan kuunnella Eurytmichia


Ai sitä isosuuta?


Eikun se on Aerosmith, jossa on isosuinen laulaja


Noh. Siinä katselen musiikkivideota. Eurytmichin laulaja, Annie Lennox laulaa nätisti. Sitten havahdun siihen, että mietin, onko Anniella normaalia isompi suu? Pohdin paljon asiaa ja totean lopulta, että ehkä Annien suu on ihan standardikokoinen  naisen suu. Mutta ehkä aavistuksen silti suurehko?


Pohdiskelu johtaa siihen, että alan muistella isosuisia ihmisiä. Tähän lasketaan mukaan myös isohampaiset ihmiset. Ekana tulee mieleen Äitini ystävä, Ulla. Kita-Ulla, voisi olla hänen lempinimi. Kita-Ullalla on hevosen hampaat ja tietysti iso suu, muuten ne hampaat ei sinne mahtuisi!


Muistan myös jonkun suomalaisen, unohtuneen laulajan. Johanna joku, en muista sukunimeä. Mutta Johannan suu oli luonnottoman suuri siihen päähän. Tuleeko jollakin mieleen? Suurisuinen Johanna, joka lauleskeli ysärillä?


Tunnustus: Minua ahdistaa suurisuiset ihmiset. Mikä on syy, että joillakin on erittäin suuri suu tai tavallista kookkaammat hampaat? Mitä jos ne haukkaa palan sinusta, kun selkäsi käännät?


Pahinta on jos on standardikokoa suurempi suu, isot hampaat ja jos ne hampaat ovat vielä ulkonevat. Se ahdistaa! Sellaisista ihmisolennoista tulee välittömästi pelko, että ovat kannibaaleja. Joskus saattaa aivan järkyttyä ja mennä pois tolaltaan, kuun suurisuinen ihminen (yleensä he ovat naisia) alkaa nauramaan.


Siinä sitä katsoo pelokkaana sitä kitaa, joka hohottaa. Suu on todella laajasti auki ja hampaat ovat hevosen kokoiset. Kuola sattaa valua ja ajatus ahdistaa, että mitä jos se (nainen) puraisee!


Ja nyt tulikin mieleen, että on olemassa myös toinen suumalli, mikä aiheuttaa minussa epämukavuutta. Se on tämä: Suuri suu. Huomattavan pienet hampaat ja jumalattomasti ientä. Ienhymy on hermostuttavaa katseltavaa. Varsinkin, jos ihminen erittäin hymyileväinen, huomio keskittyy jatkuvasti siihen ruokottomaan ienmäärään. Ikenet on muuten sanana ällöttävä. Just saying. Muistan ne monet kerrat kun mega-ikenet omaava ihminen on väläytellyt hymyään. Ja olen herkutellut ajatuksella, että saisipa kokeilla vähän työntää noita ikeniä appelsiinipuutikulla. Niin, että sitä hammasta olisi enemmän näkyvillä. Miten rauhoittava ja miellyttävä ajatus!


Ja tosiaan se Aerosmith. Bändin vokalisti Steven omaa mielettömän suuren suun (Ja isot hampaat). Taisin saada jo ysärillä traumoja hänen musiikkivideoista. On tuskallista katseltavaa kun Steven aukoo kitaansa niillä videoilla. Jos Steven sanoisi mulle ”Im gonna bite you!!!”, pelästyisin valtavasti. 

 

Kuva: Hollywoodreporter.com


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!