28 tammikuuta 2022

Yliluonnollista!

Tosijuttuja.










Ihan pienestä asti minua on kiinnostanut kaikki yliluonnollinen. En tiedä mikä siinä on? Sen lisäksi, että piirtelin dinosauruksia ja opiskelin niiden olemuksia (triceratops oli lempparini dinosauruksista) tykkäsin lainata kirjastosta kaikkea okkultista kirjallisuutta. Liekkö kotoa peritty ominaisuus?
Meillähän oli kirjahyllyt täynnä Mystiikan maailma- kirjoja ja siihen liittyvää. Äitikin tykkäsi  hömpöttää Tarot-korttien kanssa. 

Noidan käsikirja oli jännittävä opus. Luin sen aikoinaan varmaan 10 kertaa. Asiaa ei auttanut fiksaationi Ryhmä-X sarjakuviin. Muistan miten yritin kiihkeästi liikuttaa esineitä ajatuksen voimalla. En koskaan onnistunut. Onko noloa myöntää, että 18-vuotiaana yritin tehdä sadeloitsua? Luin netistä, että jos oikein yrittää se onnistuu! Katsoin yksiöni pihamaalta taivasta ja totesin, että poutasää on ja pysyy.  Ei tullut sadekuuroa 😃

En ole koskaan nähnyt avaruusolentoja, mutta ystäväni kertoi nähneensä. Oli kuulemma metsässä ja humanoidi loisti vihreää valoa. En tiedä uskoisinko? Miksi ne aina loistavat vihreää valoa? Pieniä vihreitä miehiä… Ja niinhän se eksäkin laittoi Kreikkaan viestiä, että nyt on maailman kirjat sekaisin. Oli nähnyt avaruusaluksen, josta nousi säteitä taivaalle. Vai niin. Maailmankirjat sekaisin tai sitten kyseinen ihminen on itse sekaisin. En tiedä.

Kerran ysärillä näin kuolleen naapurini rappukäytävässä. Laskeutui portaita alas. Tilanne oli hyytävä. Selitin asian itselleni, että on oltava kaksoisveli joka kävi kuolinpesällä. Kuulin sitten, että ei sillä ollut sisaruksia ollenkaan. Hämmentävä juttu, joka on jäänyt mieleen. En tiedä selitystä. T'ämä juttu vaivaa mun mieltäni vielä tänäkin päivänä.

Kaikenlaiset noitasarjat ovat aina innostaneet. Siskoni on noita- oli järisyttävän hyvä. Aina olen takaraivoissani miettinyt, miten mukavaa olisi osata taikoa. Taikoisin heti itselleni muhkean pankkitilin ja uimarin kropan. Niin ja talon paratiisisaarelle! 

Asunnossani on tapahtunut kummallisuuksia. Valot ovat syttyneet itsekseen päälle yöllä. Keittiössä on myös luonnottoman suuri käden jälki, jonka voi nähdä tietyssä valossa. En ole raaskinut pyyhkiä jälkeä pois, koska sillä on viihdearvoa. Aina sitä kaikki ovat kauhistelleet ja sovittaneet omaa kättään viereen. Ovat todenneet, että on pelottavan suuri käsi täällä keittiötä lääppinyt. Tykkään värittää tarinaa siten, että asunnossani asuu random demoni. Ties vaikka asuisikin.

Ystäväni kertoi tuttavaperheestään. Asuvat omakotitalossa ja siellä aina tapahtuu outoja. Kengät siirtyvät huomaamatta eteisestä keittiöön leivinuunin eteen. Myös yläkerrasta kuuluu askelia. Eräs meedion taitoja omaava oli kertonut, että hän aistii talossa vanhan naisen hengen. Aika jännittävää (ja ahdistavaa).

Edesmennyt pupuni oli myös toisinaan pelottava. Joskus yömyöhällä se saattoi istua jököttää sohvan vieressä ja tuijottaa pimeään eteiseen. Samalla se paukutti jalkaa. Ei siellä mitään ollut. Eihän? Puput paukuttaa jalkaa kun ne kokee olonsa uhatuksi. Varoitusääni. Sanoinkin usein pupuselleni, että älä viitti olla tuollanen, mua alkaa ahdistaa! Mitä lie kummituksia siellä eteisessä oli?
 
Oletko sä kokenut outoja juttuja? Jaa kokemuksesi kommenttikentässä! 👹

 
 
Kuva: Suomalainenkirjakauppa

 

2 kommenttia:

  1. Hyi ja kylmät väreet 😱
    Meiän suvun vanhassa talossa, joka toimii nykyään kesähuvilana niin kummittelee ilmeisesti talon vanha rakenteja pariskunta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo tää on jännö juttu, ku vanhoissa taloissa on usein tuota kummitushommaa. Mitä siellä talossa sitte tapahtuu?

      Poista

Anna palaa!