21 tammikuuta 2022

pilatespylly olisi plussaa


  Tositarina.

 

 


 

 

Rakkaus on vaikea taitolaji. Siinä joko onnistuu tai sitten ei. Niin se vaan on. Näin karkeasti sanottuna. 

 

Rakkaus syttyy missä vain, yleensä hiljakseen. Rakkaus ja ihastus ei syty ihan heti, paitsi joskus. Rakkaus ja treffitjutut ovat kummallinen juttu! 

Ennen tinderiä oli treffipalstat. Siellä pystyi määrittelemään kriteereitä treffikumppanilleen. Muistan eräänkin ilmoituksen: " Ei ole niin iällä, koolla tai naamalla väliä, kunhan olet kiva. Pilatespylly on ehdotonta plussaa!". Voiko olla 3oo kiloinen mörssäri, ja silti pilatespylly? Kyllä lihavakin voi pilatesta harrastaa, mutta luulen, että toivomuksissa oli hyvinkin sutjakan muotoinen ihminen. Ovelaa. 

Treffi-ilmoituksia on myös mitä erikoisempia vaatimuksia: Vain tiukkapimpat, vain järjettömän isomunaiset. Pitää olla isot tissit/peppu ja pitää olla samalla nolla kokoa. Muuten ei flaksi käy. Nämä vaatimukset saattaa ilmoituksessa kertoa Reijo 55w, joka itse on hampaaton eikä muutenkaan häävi tapaus. Mutta sehän tiedetään, että ei se tyhmä ole joka pyytää, vaan se joka antaa. 

Nämä edellä mainitut Juntti-Reijot eivät tietenkään koskaan tule saamaan todeksi fantasiaansa. Niitä ei auta kuin katsoa vanhalta putkitöllöltä, VHS-kasetilta. Kasetin nimi on "Deepthroat bigtits blond-sluts part 3".

Ja sitten tuli se tinder. Tämä on vaikea sovellus. Lihatiski pyörii silmiesi edessä. Kaikkea on tarjolla ja silmät kohdistuvat hienoihin kuviin. Kuvat ovat toki siloiteltuja ja vähän muokattuja, kuten nykypäivään sopii. Niin se vain on. Jos ihastut, ihastut todennäköisesti harhaan. Ihmiseen, jota ei oikeasti ole. Tai sitten se on todellisuudessa hieman suuremmat huokoset omaava ja hampaatkaan eivät ole aivan niin valkoiset mitä tinderkuvassa näytti. Deal with it!

Olen käynyt tindertreffeillä. Ne olivat katastrofeja.

 

Tindertreffi nro1:

Joulupäivä on tylsä ja kolme nautittua kaljaa saa minut höpöttelemään sovelluksessa. Mies on komea ja supliikki. Siispä treffit! Ennen taksiin astumista mietin, että miten nyt näin nopeasti tällaiseeen ryhdyn. Päässä soi lause "Lunttu sinä olet!". 

Istumme tuoppien ääressä. Mies on kieltämättä ihan komea. Komeus ei auta, jos on tylsä ihminen. Me ei oikein puhuta. Suustamme pääsee kiusallisen tylsiä lauseita. "Mitä sä teet työkses?". Ja kun vastaamme toisillemme, puhe ei jatku. Voi taivas, miten noloa.

Mies on ihmeellisen tylsä. Huomaan, miten se katsoo mun läpi seinällä olevaa taulua. Ja minä katson, että olisiko baarissa jotain parempaa tarjolla. Sitten se sihauttaa erittäin isolla ÄSSÄLLÄ: "SSSÄ oot tosi SSSöpö".

Ja minä vastaan. Komea olet, mutta meillä ei ole mitään kipinää. Mies lannistuu ja sanoo, että ei ole ei. Kaveri hakee minut pois kauheilta, kiusallisilta treffeiltä. Autossa me nauretaan, kun mies laittaa perään viestin. "Oishan sitä voinu panna, jos ei siinä samalla paljon juttele".  Vastaan miehelle: "Niin. No mutta hyvää joulua silti". 


Tindertreffi nro2:

No nyt. Mies on jo sovelluksessa aivan mieletön. En edes lupaudu treffeille, mutta se laittaa jo kuvaa whatsapissa, miten on viinit ostettu ja kihlat harkittu!

Mies on komea, pitkä ja mielenkiintoinen (Mielenkiintoinen= täysin hullu). Se osaa puhua mut tainnoksiin ja on pakko suostua treffeille. Vaikka jokin järjen ääni huutaa mun päässäni, älä mene!

Livenä mies on aivan yhtä komea, kuin kuvissa. Jestas. Aivot jumittaa ja ajattelen pippelillä. Pippeli lörpähtää nopsaa, kun mies kertoo loppuelämästä yhdessä. Se on liian innokas. Alkaa tuntumaan, että samassa pakkauksessa ei saa tervettä päätä ja komeaa naamaa. 

Mies on mahdoton. Se rakastuu kuulemma heti, minä en. Mies stalkkaa kauppojen pihassa ja lavastaa itsemurhan. Itsemurha siksi, että saisi minut syyllistymään. No ei siinä sitte mitään. Kyllä se rakkaus pakottamallikin syntyy. Eiku???


Tindertreffi nro3:

Laitan viestin kuumalle kundille. "Oot tosi komee. Mitäs sulle kuuluu?"

Vastaus: " Ei mulle kuulu oikein mitään". En osaa vastata mitään ja homma jää siihen. Ei tule treffejä. Mietin myös jälkeenpäin, että hänen kannattaisi harjoitella treffisovelluksessa puhumista. 

 

Tämä ei liity tinderiin, mutta kerronpa silti: Mies on juuri minun makuuni. Ei ole aavistustakaan, onko se hetero vai homo, mutta päätän pommittaa viestillä. Ja se vastaa. Kipinä syttyy. Ja se sammuu.

Mies kertoo, että hän syö vain perunamuusia, eikä tykkää harrastaa mitään. Kysyn unelmieni mieheltä: "Mitä me tehtäisiin yhdessä?". Vastaus on jäätävä. "Ei mitään, mutta mä voin kattoa, kun sä teet asioita". Ja tähän se jää. Ilmoitan miehelle, että meistä ei voi tulla rakastavaisia.

Ja juuri kun menetän toivoni, löydän elämäni rakkauden Instagramista. Elämäni rakkaus on vähän outo, mutta siedettävällä tavalla. Olemme olleet yhdessä jo vuosia. 

Älä siis menetä toivoasi! Juuri kun kohdallasi on se helvetin oudoin treffikumppani, seuraava voi olla the one!

 







Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!