29 tammikuuta 2022

Rekkalesbo



True story.







Naiset ovat mielestäni aika vaikeaa sakkia. Ei väliä, onko hetero, lesbo, bi, vai muunsukupuolinen nainen. En ole varma mitä muunsukupuolinen  nainen tarkoittaa käytännössä. Mutta kai sellaisiakin on? Nykyään, kun ollaan ihmisoletettuja, muumeja ja mörköjä. En ole enää varma mistään.

Lesbot ovat silti mielestäni erittäin hankala ryhmä. Siis homojen lisäksi.

Tunnen rekkalesboja, femmejä ja sellaisia, jotka eivät oikein maastoudu mihinkään genreen. Rekkikset ovat vaikeimpia. Kaikki muut lesbonaiset muuten vaan vaikeita. Kuten naiset siis aina ovat. Miehet eivät ole vaikeita. Ei suinkaan, ei koskaan!

Puhutaan siis rekkalesboista. Rekkiksellä on usein miehinen olemus, vailla naisellista herkkyyttä. Kalju pää, tai sitten siilitukka. Tai sitten vääpelitukka. Mutta ei, rekkis ei pidä Pamela Andersson-kutreja. Se ei sovi. Rekkis myös mölyää lujaa. Nauraa esim. epä-naisellisesti hekottaen. Rekkiksellä et voi nähdä punaista huulipunaa, etkä sävyyn sopivaa kynsilakkaa. Rekkiksellä ei yleensä edes ole kynsiä mitä maalata. 

Rekkis on sellainen tyyppi, että se yllättää. Vaikka kesken baari-illan. Ole varuillasi! Se voi yht’ äkkiä paiskata selkään kämmennellä ja kertoa ”Vittu sä oot hyvä tyyppi!”. Kiva, mutta ei sillai, jos etuhampaat kolahtavat oluttuoppiisi liian rajun lätkäisyn myötä. Rekkis ei myöskään reagoi kommentteihin, jos pyytää rauhoittumaan. Rekkis innostuu ja möykkää vielä kovemmin ja saattaa jopa ehdottaa kädenvääntöä!

Hyvä ystäväni on rekkis ja täysin mahdoton. Kerroin hänelle kerran,  että "sulle sopii ripsiväri". Muistelin hänen sitä kerran käyttäneen. Nauraa paljon ja kertoo, että ihan akkojen hommaa sellainen ripsivärijuttu. Hämmentää. Ystävälläni on tietääkseni pimpsloora ja selkeästi isot rinnat. Mutta, ai niin. Ei saa enää nykyään ketään määritellä. Ehkä rekkis-ystäväni on joku muu? Muu-muu?

Rekkis-ystävä on rakas ja syvällinen. Mutta riehuu kännissä. Hermot menee kun se kaataa vitriinit. Olen kuulemma herkkä homopoika, kun hänelle semmosesta turhasta nalkutan. En tiedä mitä ajatella? Herkkä homopoika siinä katselee miten irtaimisto on lattialla levällään. Rekkis kietaisee vähän lisää pink-shotteja ja hohottaa. Se tahtoo kuunnella Heavymetallia. Ahdistaa vähän. Ystävä on mahdoton. Jos lakkaan sen kynnet väkisin, se rauhoittuu? Ystäväni on silti ihan mahdottoman rakas 😄

Rekkis on miltei aina samasta muotista tehty. Eräskin on sellainen mohikaani-tukkainen. Ei kovin kaunis. Ei voi olla varma onko mies vai nainen, mutta sillähän ei ole enää siis nykyään merkitystä. Olkaamme sukupuolettomia muumeja, ei tarvi miettiä. Mohikaani-rekkis on hauska. Hyvä ja hauska luonne, mutta armoton lumppu. Rehvastelee, että monet pimpit ovat nämä sormet läpi käyneet. Sitten nauraa päälle sikaisesti. Aikoo kuulemma pimpsaa vielä lisää saada. Vastaukseni on, ”Aijaa”. Ja hymyilen. Ääneen en mitään sano, mutta mietin. Miten paljon mohikaani-rekkis mahtaa siis lumputa? Näen sen kerran Prismassa. Raksavaattet päällä. Ei tukkaa tällä kertaa. Rietas ilme. Onkohan taas lunttuillut rakennustyömaalla? Heipat vaihdetaan ja musta tuntuu, että ilme on nasty, kuin juuri saaneella. Ei siis mulla vaan tällä raksamuijalla.


Kerran mä juttelen yhden random lesbon kanssa. Mietin, että juku, se on nainen, ja ei näytä yhtään siltä. Taaskin mukava ja jumalattoman isorintainen. Jutellaan oikeastaan koko maailmasta. Tullaan hyvin toimeen ja kemiat kohtaavat. Lissu on hänen nimi ja se kertoo näkemyksiään rakastamisen vaikeudesta, josta otan heti koppia. Raskaan puheenaiheen jälkeen ollaan hetki hiljaa.

Sitten Lissu katkaisee hiljaisuuden ja kertoo, että hän on metsuri. Lissun vahvoja hartioita ja käsivarsia katsoessa totean: "Voin vain kuvitella”. Ja mietin herkkäsieluisen, rakkautta miettivän Lissun metsässä. Saatanan puu, nyt mä sut niitän. Lissun olemukseen sopii moottorisaha, kuin ihmiselle nenä päähän.

Että tässä ei aivan tyystin leimata tiettyä ihmisjoukkoa, niin bonustarina:


Siro tyttö on 165-cm. Tiimalasivartalo. Huomattavan isot tissit yhdistettynä litteään vatsaan ja upeaan lantioon. Vaaleat runsaat hiukset. Ripset ovat niin pitkät, että ne aiheuttavat ilmavirtaa räpsyttäessä. Sanoinko jotain niistä Anderssonin Pameloista?

Heli on vanha ystäväni, jonka tapaan vuosien jälkeen. Heli on tosi näyttävä nuori nainen. Sellainen Playboy-akka. Tyylikkäästi mietitty huulimeikki paljastaa valkaistut hampaat. Punatut huulet kertovat: ”Hyvää kuuluu. Vaikeaa on ollu aiemmin. Mä olen muuten lesbo nykyään”.

Tarina jatkuisi, mutta tiivistelmä: 

”Miten sä voit olla muka lesbo?”
”Miksen voi olla?”
”Oot tommonen megakuuma, et aja kuorma-autoa tai oo metsuri. Sulla on huulipunaaki ja tommonen lutkatukka. Ja näköjään ranskalainen manikyyri. Ei voi olla silloin lesbo”

*naurua*

Ei kaikki oo semmosia roskakuskeja, joilla on lippis väärinpäin päässä  ja kynnenaluset täynnä paskaa

* lisää naurua*

Halataan Helin kanssa ja se kertoo, että "Ethän säkään näytä sekavalta transulta, mitä kovin usein homot on. Oot tommonen kuumis". Heli lähtee sitten. Huikkaa perään, että toivottavasti hänelle lohkeaa pimpsaa. 

Näytän peukkua perään. Eiköhän lohkea. Jos Pamela Anderssonilta näyttää, niin kyllä silloin ainakin jotain lohkeaa.
 

Kuva: Perhonjokilaakso.fi

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Anna palaa!