18 tammikuuta 2022

Kuningatar Silvia ei osaa?

 

 


 

 

 

No mutta. Kyllä on taas vaikeaa ja valittamisen aihetta. 

Ruotsissa keksittiin kaiken muun paskan ohella moittia Kuningatar Silviaa. Aiemmin Silviaa on moitittu liiallisista kauneusleikkausista, Silviaa on verrattu Batmanin arkkiviholliseen Jokeriin. Totta, Silvian hymyssä on nykyään jotain kummallista ja halvaantunutta, mutta jokainen päättäköön omasta naamastaan ja tehköön sille mitä lystää. Silvia ei sentään mielestäni Jokerilta näytä.

Mutta! Silvia kuulemma nyt täysin yhtäkkiä lausuu ruotsin kieltä huonosti. Tämä siis huomataan ihan näin vain randomisti usean vuoden jälkeen. Mitä kummaa? :D

Media kertoo, että Silvia on helvetin taitava kielissä. Silvia taitaa mm. Espanjan, portugalin, saksan, englannin, viittomakielen ja ruotsin (?).

Nyt tuli sitten länsinaapurimme kuningattarelle siitä, että Saksan kielen aksentti on edelleen liiaksi läsnä. Who cares? Silviahan on siis saksalaissyntyinen (kirjoitin ensin saksalaissyntinen). Onko paha jos siis osaat helvetin hyvin ruotsia (joka on mielestäni vaikea kieli) ja siinä vähän joku äänne on saksalainen? Nipunapu. Onko ne vaan kateellisia, kun Silvia hallitsee monta kieltä?

Aina vähän nirputtaa voi.

Kerran yhdellä ulkomaanreissulla syntyperäinen britti kehui englannintaitoani ja varsinkin aksenttiani. "So easy to talk with you, you have such good a accent". Hyvä kehu, ei sanonut, että voisin parantaa. Voit siis kehua, sen sijaan että lyttäät!

Mutta. Silvia on nyt yhtäkkiä, vähän paska tyyppi.  

Silvian ukko on Kaarle*. Ei kovin komea, puolikalju tyyppi. Taisi joskus hairahtaa. Dippasi moloansa random-vaginassa. Ja kaikki törky jäi lehdistön haaviin. Skandaalilla makusteltiin Ruotsin "Seiskassa" ja muissa lehdissä. Kuvittele sitä nöyryytyksen määrää, kun miljoonakansa lukee asian lehdistä?

(Kuka muistaa ysäriltä yhtyeen nimeltä Army of Lovers? Kaarle oli kuulemma rietastellut yhtyeen naisvokalistin (click, niin näet sen luntun kuvan) kanssa. En tiedä totuutta.

Mitä teki Silvia? Astelee upeana kansan eteen. Jalat ovat kuninkaallisissa korkkareissa. Silvia näyttää. "Minä olen tämän maan kuningatar". Silvia hymyilee vaikka kuoren alla on luultavasti saatanallinen häpeä. Nostan hattua, en pystyisi itse samaan. Kaarle on siinä rinnalla. Kaarle on merkitty mies, petturi, joka ei enää hymyile.

Hyvä Silvia! Näytä niille! 


Kuva: kungahuset.se



1 kommentti:

Anna palaa!